Spring naar de inhoud

Nieuws

 • Uitslag fietszoektocht
  De uitslag van de fietszoektocht is beschikbaar. Die kan je hier terugvinden. Of via onderstaande knop. Nog es een dikke proficiat aan alle deelnemers !
 • Uitslagen jogging
  De uitslagen van de 8e Kasseitjes jogging zijn te downloaden op de site van de Durmenaar. Hier vind je een overzicht.
 • Rommelmarkt volzet !
  De rommelmarkt blijkt ook dit jaar weer een overweldigend succes. Alle standen zijn op dit ogenblik uitverkocht. Indien inwoners van ’t Kasseitje nog zouden willen registreren, gelieve dan via email contact op te nemen met de organisatie (info@kasseitje.be). Wij bekijken… Lees meer »Rommelmarkt volzet !
 • Kasseitjes Kermis 2023
  De 3e week van september nadert met rasse schreden en de voorbereidingen van de Kermis zijn volop bezig. Voornaamste nieuwigheid zal uiteraard de nieuwe locatie van de ballonmeeting zijn in de Kasteeldreef, maar we hebben er het volste vertrouwen in… Lees meer »Kasseitjes Kermis 2023
 • Start to run met loopcoach Bart !
  Droom je er al langer van om te beginnen met lopen? Met onze stratenloop ’t Kasseitje Loopt tijdens Kasseitjes kermis op 16 september 2023 is jouw moment gekomen om nu echt van start te gaan !Train onder de deskundige begeleiding… Lees meer »Start to run met loopcoach Bart !
 • Zwerfvuilactie 2023
  Op zaterdag 27 mei hebben onze Kiezeltjes voor het tweede jaar op rij een grote lenteschoonmaak in de wijk gehouden. Opnieuw verzamelden we zakken vol zwerfvuil uit de bermen, hoewel het dit jaar een opvallend propere editie was. Goe bezig… Lees meer »Zwerfvuilactie 2023