Spring naar de inhoud

Eindejaarsperiode op ’t Kasseitje

Wijkcomité ‘t Kasseitje wenst elk van jullie een heerlijk eindejaar en een hoopvol, maar vooral gezond 2024 toe !

Dat ‘t Kasseitje een levendige en bruisende buurt is, werd weer eens duidelijk tijdens de fantastische kermis en de Halloweentocht van afgelopen maanden. Ook in deze eindejaars- periode zorgen vele bewoners mee voor een gezellige en warme sfeer in onze wijk. Van onze kant zullen wij ons ook in 2024 blijven inzetten om van onze buurt een plezante woon- en leefomgeving te maken!

Zo schenken we met het wijkcomité traditioneel opnieuw aan alle gezinnen met 65-plussers een lekkere verrassing in de vorm van onze gekende kerstbûches. Deze worden dit jaar thuis afgeleverd aanstaande zondag 17 december in de voormiddag.

Vorig jaar is de nieuwjaaractiviteit jammer genoeg niet kunnen doorgaan, maar we laten ons niet kennen ! Op zaterdag 13 januari 2024 organiseren we opnieuw een receptie voor de wijk met lampionnentocht om te klinken op het nieuwe jaar. Da’s de perfecte gelegenheid om samen met de buren even bij te praten en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Op deze pagina vinden jullie alle informatie over deze activiteit.