Spring naar de inhoud

Rommelmarkt

De rommelmarkt is helaas volzet, wijkbewoners die nog wensen te registreren kunnen contact opnemen via email (zie onder). Wij zullen kortelings de standen uittekenen en bekijken in functie van de beschikbaarheid & vraag of we eventueel nog anderen kunnen toevoegen.

’t Kasseitje organiseert tijdens zijn jaarlijkse kermis een rommelmarkt op zondag 17 september 2023 van 10u tot 18u (opbouw vanaf 8u) in de verkeersvrije Nieuwstraat en aanpalende straten te Lochristi, (standhouders inrijden langs de Lichtelare straat).

Alles wat verkoopbaar is mag aangeboden worden, behalve nieuwe koopwaar, voedingswaren en huisdieren. Eten en drinken te bekomen in de feesttenten van Kasseitjes-kermis. De wagen mag bij de stand blijven! Aanduiding stand door inrichters bij aankomst. De standen zijn 6 m.

Vanaf 17u start de ballonmeeting waarbij een 20-tal warme luchtballons zullen opstijgen.

Bij registratie zal je een bevestigings-email krijgen voor je reservatie met de tickets voor de standplaatsen in bijlage (pdf). De pdf bevat een QR code die je bij aankomst dient te tonen vooraleer de inrichters je het standnummer kunnen geven.

Indien er zich problemen stellen bij de inschrijving, graag een seintje via email op info@kasseitje.be met vermelding van je contactgegevens (evt. telefoon nummer). Omdat we als wijkcomité uiteraard ook beseffen dat niet iedereen vlot met deze nieuwe technologie overweg kan, hebben we ook een kort stappenplan gemaakt hoe je kan registreren via bovenstaande link. Deze korte handleiding kan je hier downloaden.

De rommelmarkt 2023 wordt gesponsord door :