Spring naar de inhoud

Rommelmarkt

’t Kasseitje organiseert tijdens zijn jaarlijkse kermis een rommelmarkt op zondag 17 september 2023 van 10u tot 18u (opbouw vanaf 8u) in de verkeersvrije Nieuwstraat en aanpalende straten te Lochristi, (standhouders inrijden langs de Lichtelare straat).

Alles wat verkoopbaar is mag aangeboden worden, behalve nieuwe koopwaar, voedingswaren en huisdieren. Eten en drinken te bekomen in de feesttenten van Kasseitjes-kermis. De wagen mag bij de stand blijven! Aanduiding stand door inrichters bij aankomst.

Vanaf 17u start de ballonmeeting waarbij een 20-tal warme luchtballons zullen opstijgen.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om deelnemers zich online te laten registreren en vooraf te betalen. Registratie kost 8 EUR per standplaats, vooraf te betalen via bancontact. Inschrijven kan tot en met woensdag 6 september via onderstaande link.

Bij registratie zal je een bevestigings-email krijgen voor je reservatie met de tickets voor de standplaatsen in bijlage (pdf). De pdf bevat een QR code die je bij aankomst dient te tonen vooraleer de inrichters je het standnummer kunnen geven.

Indien er zich problemen stellen bij de inschrijving, graag een seintje via email op info@kasseitje.be met vermelding van je contactgegevens (evt. telefoon nummer).

De rommelmarkt 2023 wordt gesponsord door :