Spring naar de inhoud

Kasseitjes Barbecue 2024

Dat de gemiddelde Vlaming nogal Bourgondisch van aard is, hebben we bij het Kasseitje al langer begrepen. We organiseren tijdens Kasseitjes Kermis 2024 opnieuw een uitgebreid buffet met tal van gegrilde lekkernijen en bijhorende sausjes en groenten.  

Ons traditioneel eetfestijn op zaterdagavond is ook de uitgelezen kans om de buurt beter te leren kennen, eindelijk es een praatje te slaan met die nieuwe buren naar wie je tot nu toe enkel van ver es zwaaide, of gewoon terug volop te genieten van de gezellige sfeer. Geen enkele reden dus om niet af te zakken en samen met de buren een fantastische avond te beleven en het Kasseitje opnieuw als gezelligste buurt van Lochristi op de kaart te zetten! 

Kaarten voor de BBQ zelf zijn te verkrijgen rechtstreeks bij de verschillende bestuursleden tijdens of voor de jaarlijkse rondgang. Vanaf dit jaar bieden we ook de kaarten online aan. Via onderstaande link kan je kaarten aankopen en vooraf betalen, je krijgt een bevestiging via email toegestuurd met een QR code erop. Breng die dan mee naar de BBQ (of toon de code op je smartphone). Vergeet bij online registratie zeker niet om een tafelnaam op te geven om de tafelschikking vlot te laten verlopen.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen ! 

Sponsors

De Kasseitjes BBQ werd dit jaar gesponsord door :