Spring naar de inhoud

Kasseitjes Barbecue

Kermis zonder BBQ ? “Dat gaat toch niet” horen we u denken ? En gelijk heeft u ! Naast de gebruikelijke baksteen durft de Vlaamse maag doorgaans ook wel van een fijn gegrild vlezeke genieten. En dat de gemiddelde Vlaming nogal Bourgondisch van aard is, hebben we bij het Kasseitje al langer begrepen. We voorzien opnieuw een uitgebreid buffet, lekkere sausjes en tal van gegrilde lekkernijen.  

Ons traditioneel eetfestijn op zaterdagavond is ook de uitgelezen kans om de buurt beter te leren kennen, eindelijk es een praatje te slaan met die nieuwe buren naar wie je tot nu toe enkel van ver es zwaaide, of gewoon terug volop te genieten van de gezellige sfeer. We behouden de gekende formule en ook dit jaar hebben we weer een aantal fantastische partners gevonden voor zowel het culinaire aspect als de muzikale omlijsting. 

 Muzikaal doen we er dit jaar met “Wilma” (William Buts & Bart Mareen) zelfs een schepje bovenop, neem vlug een kijkje bij de live-optredens.

Hou je het toch liever bij een gezellige babbel, dan zorgt de bediening ervoor dat jullie niets tekort komen. Geen enkele reden dus om niet af te zakken en samen met de buren een fantastische avond te beleven en het Kasseitje opnieuw als gezelligste buurt van Lochristi op de kaart te zetten!  

Kaarten voor de BBQ zelf zijn te verkrijgen rechtstreeks bij de verschillende bestuursleden. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen ! 

Sponsors

De Kasseitjes BBQ werd dit jaar gesponsord door :