Spring naar de inhoud

Kasseitjes Kermis 2023

De 3e week van september nadert met rasse schreden en de voorbereidingen van de Kermis zijn volop bezig. Voornaamste nieuwigheid zal uiteraard de nieuwe locatie van de ballonmeeting zijn in de Kasteeldreef, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat we in de nieuwe setting ook dit jaar jullie weer een top-weekend kunnen voorschotelen.

Je hebt ongetwijfeld al de flyers over de rommelmarkt, de jogging en de fietstocht zien passeren. We zijn nu ook verheugd te kunnen melden dat het programma van de kermis volledig is. Neem vlug een kijkje om te zien welke leuke activiteiten, optredens en samenkomsten er gepland zijn. Omdat we dit jaar ook volop de kaart trekken van de live optredens en DJ sets met zeer lokaal en iets minder lokaal talent hebben we voor het gemak de line-up even op een rij gezet.

Je kan uiteraard ook nog altijd online inschrijven voor de rommelmarkt en de jogging en bij bestuursleden voor de fietszoektocht of barbecue. Zoals je hebt kunnen merken is de inschrijvingsprocedure voor de rommelmarkt enigszins veranderd, voor de mensen die zich niet zo comfortabel voelen met al dat digitaal geweld hebben we hier een stap voor stap handleiding gemaakt.

Uiteraard zou onze kermis ook niet tot stand kunnen komen zonder onze sponsors. We zijn deze ondernemingen en alle programma en natura-sponsors heel dankbaar voor hun bijdrage en warm hart voor onze wijk. De volledige lijst met alle sponsors vinden jullie zoals gewoonlijk in het programmaboekje dat kort voor de kermis zal worden verspreid.

Zoals elk jaar zijn we ook nog altijd op zoek naar vrijwilligers, mensen die zich het weekend van 15-18 september een paar uur kunnen vrijmaken om wat te helpen opdienen, achter de bar te staan etc… geef gerust een seintje aan iemand van ’t bestuur of laat iets weten via email.

Tot dan !