Indien je een unieke vuurwerkshow wil zien moet je zeker op zondag avond 18/09 naar het Kasseitje afzakken. De volledige show duurt 1 uur en wordt gebracht door TOP artiesten, te beginnen vanaf 20u30. We starten met “The Unity Show” gebracht door het koppel “Moving Fire Arts”. Wie de finalisten van “Belgium’s Got Talent” in 2021 live wil zien mag dit zeker niet missen. The Unity Show is een enigmatische vuurshow, waar elementen van acrobatiek, dans, martial arts en vuur elkaar ontmoeten.

De artiesten weten dit acrobatische vuurdans verhaal, op een elegante en tegelijk spectaculaire wijze in scène te zetten. The Unity Show is gekleurd met tribal en Oosterse invloeden. Deze acrobatische vuurshow is vol van spanning en magie!

Ook zanger Kurt Burgelman zal solo met een surprise nummer de ambiance in gang steken.

We geven de show nog meer glans met een professioneel geluids- arm vuurwerk. Voor het eerst zal het een diervriendelijk vuurwerk zijn op ‘t Kasseitje. Het spektakel blijft hetzelfde, weliswaar op een andere manier, maar het geluid wordt gedempt. Het vuurwerk ploft tot 50 % stiller en wordt aangevuld met een vuur- en laser-show. Heel wat spectaculaire grond effecten zullen de show nog naar een hoger niveau tillen. De vuurwerkmeester Vangelabbeek zal opnieuw zoals voorgaande jaren een vuurwerk show verzorgen die jullie allemaal zal bekoren.

Dit hoogtepunt van Kasseitjes kermis werd gesponsord door :