Spring naar de inhoud

Vuurwerk

Indien je een unieke vuurwerkshow wil zien moet je zeker op zondag avond 17/09 naar het Kasseitje afzakken. Let op de vuurwerkshow zal dit jaar ook op de nieuwe locatie in de Kasteeldreef doorgaan !

Dit jaar gaan we van start om 20h30 met DUECE ! DUECE is een Nederlands collectief dat ondermee spectaculaire vuur- en LED shows brengt. Meters hoge vlammen en zinderend hete acts. Bij Duece hebben ze entertainers met een brandende passie die altijd het hoofd cool houden. De kleurrijke LED-acts worden gecombineerd met dans, flow-art en licht tot een oogverblindende performance, zelfs met een innovatief kantje door gebruik te maken van programmeerbare visuals afgestemd op de muziek.

We geven de Kasseitjes vuurkwerk show nog meer glans met een professioneel geluids- arm vuurwerk. Voor de 2e maal zal het een diervriendelijk vuurwerk zijn op ‘t Kasseitje. Het spektakel blijft hetzelfde, weliswaar op een andere manier, maar het geluid wordt gedempt. Het vuurwerk ploft tot 50 % stiller en wordt aangevuld met een vuur- en laser-show. Heel wat spectaculaire grond effecten zullen de show nog naar een hoger niveau tillen. De vuurwerkmeester Vangelabbeek zal opnieuw zoals voorgaande jaren een vuurwerk show verzorgen die jullie allemaal zal bekoren.

Iedereen die vorig jaar de regen trotseerde, weet dat deze geluidsarme vuurwerkshow een echte knaller is !

Dit hoogtepunt van Kasseitjes kermis werd gesponsord door :