Spring naar de inhoud

Sinterklaasfeest !

Lieve vriendjes en vriendinnetjes, we hopen dat jullie allemaal zeer flink geweest zijn afgelopen jaar want ja hoor… zet jullie schoentjes maar klaar, de lieve Sint zal ook dit jaar het Kasseitje niet overslaan !

Omdat de Sint stilaan toch ook een dagje ouder wordt en een beetje moeite heeft om in en uit de auto te stappen, heeft hij aan ons gevraagd of we geen zetelke konden zetten in ons lokaal om alle kapoenen vanaf nu bij hem op bezoek te laten komen op zaterdag 3 december doorlopend van 13:00 tot 17:00. De Sint zal dit jaar dus niet rondrijden in de wijk, maar zal de kinderen verwelkomen in het clublokaal van het Kasseitje in de Stationsstraat nr. 67. Alle kapoenen tot 10 jaar uit onze wijk zijn van harte welkom.

Voor de mama’s en papa’s zullen de Pieten ook wel zorgen op het feest, hoewel we niet kunnen garanderen dat er niet af en toe een mama of papa in de zak belandt.

De kleintjes kunnen ook het lokaal van de sint versieren door een mooie kleurplaat mee te brengen. Hieronder zijn alvast de speciale Kasseitjes Kriebel Krabbel kleurplaten !

Om wat zicht te krijgen hoeveel cadeautjes de Sint moet meebrengen, willen we vragen om onderstaand formulier in te vullen (1 exemplaar per kind) indien u van plan bent om naar het sinterklaasfeest te komen met uw kapoen. Geef ook zeker een leuke anecdote van afgelopen jaar mee over uw kind zodat de Sint die kan opnemen in zijn groot boek.

Registratieformulier

Vul hieronder de gegevens van uw kind in om te registreren voor een bezoek aan de Sint op het Kasseitje. Dit geldt enkel voor kinderen die in onze wijk wonen. Eventueel kan tegen betaling (10 EUR) een pakket worden aangekocht voor kinderen die buiten onze wijk wonen. Gelieve in dat geval dit ook aan te vinken in het formulier.

De registratie wordt afgesloten op 12/11 !

Opmerking i.h.k.v. de GDPR wetgeving: de gegevens die u ingeeft op het formulier worden bijgehouden in een Google Forms document op een Google Drive die enkel toegankelijk is voor de leden van het bestuur van het Kasseitje. De gegevens dienen enkel en alleen om zicht te krijgen op het aantal kinderen we kunnen verwachten tijdens het sinterklaasfeest en zullen voor geen andere doeleinden gebruikt worden. Na afloop van het feest worden de gegevens verwijderd.