Spring naar de inhoud

Kindernamiddag

Onze Kiezeltjes organiseren dit jaar op zaterdag 17/09 de kindernamiddag tijdens onze 60ste editie van de kermis. Met trots stellen ze poppentheater “Sloef” voor. Het poppentheater brengt een leuke show voor alle kinderen, ook van buiten de wijk ‘t Kasseitje.

Tijdens de voorstelling komt Sloefke op bezoek. Sloefke is samen met zijn hond-je Kwibus op bezoek in de bibliotheek van Sloefegem. Wanneer Sloefke op zoek is naar een goed boek, blijkt Kwibus plots spoorloos te zijn. De start van een spannend hondenavontuurtje.


Na het poppentheater kunnen de kinderen een ritje maken op de kindermolen. Nadien kunnen de sportieve kids aansluiten bij de Kidsrun die start om 16u00. Zij leggen een parcours af van 1.4km door de straten van de wijk.

De Kiezeltjes zorgen dus voor een leuke namiddag met animatie tijdens het pop- pentheater, plezier op de kindermolen en een sportieve jogging.

Hieronder kunnen al jullie kapoenen alvast een leuke tekening downloaden om de 60ste editie van de Kermis op te vrolijken. Vergeet de ingekleurde kunstwerken zeker niet mee te brengen naar de kindernamiddag !