Spring naar de inhoud

Halloweentocht 2022

Op zaterdag 29 oktober 2022 organiseert het wijkcomité ’t Kasseitje samen met jeugdcomité de Kiezeltjes een kindvriendelijke halloweentocht. De tocht begint en eindigt dit jaar in de griezeltent aan het clublokaal (Stationsstraat 67). Iedereen is welkom vanaf 17h.

Er zijn doorlopend bloederige drankjes en hapjes te verkrijgen en de kinderen kunnen zich door onze schminksters gratis laten omtoveren tot spook, heks, vampier of een ander favoriet monster…

Iedereen die verkleed komt krijgt verder ook een verassing bij aankomst na de wandeling in de griezeltent !

De wandeling kan worden aangevat tussen 17h30 en 19h30. Het griezel-parcours is 1.7 km lang en duurt zo’n 45 min. De gevaarlijke oversteekplaatsen aan het Dennenhof en de Stationsstraat worden door seingevers beveiligd. Op onderstaand kaartje zien jullie alvast het parcours.

Het griezelparcours is open van 17h30 tot 19h30, begin en einde aan de griezeltent (Stationsstraat 67).

We willen het natuurlijk zo griezelig mogelijk maken in de wijk, dus bij deze ook een warme oproep aan alle bewoners, niet enkel langs het parcours, om de voortuintjes van de nodige monsters en spinnewebben te voorzien… (maar hou het langs het parcours een beetje kindvriendelijk voor de fanatiekelingen…).

Het mooist versierde huis in het Kasseitje mag zich voor een jaar lang “Spookhuis van het jaar” noemen. De winnaar/winnares krijgt 1 gratis ballonvlucht als prijs, aangeboden door ballonvluchten Stijn Vercauteren. Een professionele jury van Kiezeltjes zal beslissen welk huis gewonnen heeft en dit bekend maken in de griezeltent na de wandeling, dus blijf zeker nog hangen voor een goeie schep rauwe regenwormen, een warme tas spinnekop-soep of een glaasje bloedwijn met oogbollen….

Onze kiezeltjes hebben verder een aantal mooie kleurplaten gemaakt en verzameld. Die vinden jullie in de lijst hiernaast ! Print ze gerust af en laat jullie kapoenen hun creativiteit maar los ! De ingekleurde tekeningen kan je meebrengen naar de griezeltent om op te hangen en door iedereen te laten bewonderen.

Hieronder nog even het programma voor de avond :

  • 17u00: Opening Griezeltent aan het lokaal van ’t Kasseitje (Stationsstraat 67). Doorlopend bloederige drankjes en hapjes te verkrijgen met gratis schminkstand.
  • 17u30 – 19u30: Start van de Halloweentocht. Wie durft mee onze wijk na zonsondergang te verkennen?
    • Tocht van 1.7 km, ca. 45 min
    • Vergeet je zaklamp niet!
  • 20u30: Bekendmaking winnaar “Spookhuis van ’t Jaar” in de griezeltent

De halloweentocht werd gesponsord door :