Spring naar de inhoud

Zwerfvuilactie 2023

Op zaterdag 27 mei hebben onze Kiezeltjes voor het tweede jaar op rij een grote lenteschoonmaak in de wijk gehouden. Opnieuw verzamelden we zakken vol zwerfvuil uit de bermen, hoewel het dit jaar een opvallend propere editie was. Goe bezig allemaal, keep it up ! Blikjes, flesjes, sigarettenpeuken en meer van dat leuks horen immers in de juiste vuilbak en niet zomaar op straat.

Wel moesten we opnieuw vaststellen hoe sommigen het blijkbaar het concept van een PMD zak blijkbaar nog altijd niet begrijpen en het nodig vinden een persoonlijk stort aan te leggen aan het begin van de Stationsstraat. Triestig…

De Kiezeltjes haalden met hun actie de lokale pers, zie hier voor het artikel in het nieuwsblad. Voor een uitgebreide fotoreportage, check vlug onze facebook pagina !