Spring naar de inhoud

’t Kasseitje geeft er weer een lap op !

We kunnen het in deze tijden niet genoeg onderstrepen… er zijn voor elkaar is het belangrijkste wat er is ! Daarom gaat uw favoriete wijkcomité er terug een gigantische lap op geven, te beginnen met een “Paas en wijn” avond ! Noteer alvast zaterdag 16 april vanaf 16:00h in de agenda’s voor deze primeur : een paaseieren zoektocht voor de kinderen van de wijk, georganiseerd door ons nagelnieuw jongeren comité “De Kiezeltjes”. Uiteraard voorzien we toch ook wat vertier voor de grote mensen aan de bar in de tent (met wijnbar vanaf 18:00h). Iedereen uit de wijk is van harte welkom om samen met de buren een glaasje te komen drinken!

Maar er is meer… na 2 jaar hét evenement van het jaar te hebben moeten missen, kunnen we ons het weekend van 16-19 september terug verheugen op de Kasseitjes Kermis ! Geduld is een mooie zaak, maar het begon verdorie toch tijd te worden… Meer info volgt naarmate de voorbereidingen vorderen, maar we kunnen alvast al meegeven dat Kasseitjes Kermis 2022 er eentje voor in de boekskes gaat worden !

Stay tuned !