Spring naar de inhoud

Geen Kasseitjes kermis

Geachte Buurtbewoners.

Wij hebben heel lang gehoopt om onze kermis te laten doorgaan, omdat we heel goed weten dat jullie, beste buurtbewoners, ook eindelijk willen terug gaan naar het normale leven als voor Corona zijn intrede deed in ons land.

Helaas is deze pandemie nog steeds niet voorbij en de regels om mensen bijeen te brengen zijn nog zeer strikt.

Wij zijn van mening dat onze kermis een toegevoegde waarde heeft om jullie allemaal bijeen te brengen en het gemeenschapsgevoel te versterken. Dit is anders dan een muziekoptreden, waar men individueel kan genieten, op een stoel in een beperkt gezelschap, van de muziek.

Kermis is feestvieren, is het delen van emoties en herinneringen , het smeden van plannen om elkaar in andere omstandigheden ook te ontmoeten , te helpen en van elkaar te leren en genieten.

Hoe luidt de spreuk immers: beter een dichte buur dan een ver familielid. Wij blijven dit motto nastreven.

Daarom valt de beslissing ons ook zwaar, maar wij hebben besloten dat Kasseitjes Kermis dit jaar 2021 niet zal doorgaan.

Wij hopen met jullie dat we dit wel weer op latere datum zullen kunnen doen, maar de regels die de overheid ons oplegt maakt het ons onmogelijk om dit op een goede manier te organiseren.

Tevens zijn wij bezorgd om de goede gezondheid van onze buurtbewoners en vinden dit prioritair.

Wij, het voltallige Kasseitjes team , zeggen dus met spijt in het hart, dat we opnieuw dit jaar geen buurtfeest kunnen organiseren. We zullen ons blijven inzetten om opnieuw een prachtig feest te organiseren van zodra dit op een veilige manier kan gebeuren.

Wij wensen iedereen van jullie en jullie omgeving een goede gezondheid, zorg voor elkaar en waar mogelijk geniet van elkaar.

Binnenkort zullen een aantal medewerkers van het kasseitje persoonlijk langs komen om deze boodschap duidelijk te maken, te luisteren wat bij jullie leeft en hoe dat jullie kijken naar covid en de wijksamenwerking. Bij deze gelegenheid zullen we ook uitleggen wat onze verdere plannen zijn voor de najaar activiteiten in 2021.  

Hou jullie gezond, tot binnenkort