Spring naar de inhoud

Kerstboodschap…

Beste Wijkbewoners,

Corona heeft in dit bijzonder jaar 2020 ons doen en laten enorm bepaald. De beperking in onze contacten hebben vooral ons sociaal leven beïnvloed. We wensen dan ook ieder die met Covid- 19 in aanraking kwam veel sterkte en een goede genezing. Weet dat we als bestuursleden met jullie meeleven.

Als wijkcomité hebben we door corona het grootste deel van onze jaarplanning niet kunnen uitvoeren. Onze quiz in maart was de eerste annulering, maar vooral onze jubileumkermis, de 60ste, hebben we daardoor moeten schrappen. We hadden begin september nog goede hoop voor onze eindejaaractiviteiten, maar door de tweede coronagolf vallen die ook volledig in het water.

Sinterklaas kan niet rondgaan in onze wijk omdat hij met zijn 7 kasseiknechten, zoals gebruikelijk, niet mag rondrijden van onze vele gezondheidsministers.
Ook onze traditionele rondgang met een kerststronk voor alle 65-plussers is door de gemeentelijke overheid niet toegelaten. Het persoonlijke contact met deze risicogroep, bij sommige met een drankje, zou ook niet verantwoord zijn.
Maar hiervoor hebben we toch aan een speciale oplossing gedacht. Enkele dagen voor kerst zal er bij deze mensen een leuke verrassing in de bus vallen.

We kunnen er van uit gaan dat ook de lampionnentocht en nieuwjaarsreceptie, voorzien op 9 januari 2021, niet zal kunnen en mogen doorgaan.

Ondertussen hebben we wel al voor feestsfeer gezorgd door ons wijklokaal te verlichten en door de kerststal te plaatsen. Misschien kan dit voor velen een stimulans zijn om onze wijk zoveel mogelijk van sfeerlicht te voorzien. Een beetje licht in deze donkere dagen is zeker welkom voor vele mensen.

Hoe de komende maanden ook verlopen, we wensen alle mensen toch veel intieme gezelligheid bij de komende feestdagen. Maar bovenal wensen we vanuit het voltallige wijkcomité ’t Kasseitje iedereen een goede gezondheid in 2021, met de hoop dat het komende jaar zo normaal mogelijk kan verlopen.

Met ons bestuur zijn we daarom nu al bezig met de voorbereiding om in 2021 een grandioze wijkkermis te organiseren in het weekend van 19 september.

Vanwege het Kassei-Bestuur, de allerbeste wensen van Joris, Cesar, Carlo, Freddy, Antoon, Jef, Geert & Geert, Etienne & Etienne, Johan, Bjorn, Stijn, Rik, Thomas, Stephan.