Spring naar de inhoud

Bericht van de voorzitter

Allen,

September is traditioneel onze kermismaand. Vier dagen lang feest in onze wijk, voor elk wat wils in een zeer ruim en gevarieerd programma. Onze openingsreceptie op vrijdagavond, de tweedaagse ballonmeeting, onze gerenomeerde BBQ op zaterdagavond, de rommelmarkt en vuurwerk op zondag, tot en met het eet- en dansfeest voor onze senioren op maandag, zijn slechts enkele van de vele activiteiten die we met veel enthousiasme en goesting aanbieden aan de inwoners van onze wijk (en ver daarbuiten)!

2020 is voor ’t Kasseitje een bijzonder jaar. Het was, als bestuur van ons wijkcomité, ook ons voornemen om er dit jaar een bijzonder jaar van te maken! Onze ‘Kasseitjes kermis 2020’ zou dan ook onze 60ste editie worden, en we zouden er een lap op geven!

Maar helaas is 2020 op een andere manier op z’n minst ‘een bijzonder jaar’ te noemen. Een jaar waarin we met onze voeten terug op de grond werden gezet, en ons normale leven plaats moet maken voor ‘overleven’. Niet alleen op medisch vlak, maar voor velen ook op economisch vlak.

Welke maatregelen in september nog zullen gelden weten we op dit moment nog niet, maar gelet op het volkse karakter van onze wijkfeesten waarbij we alle generaties samenbrengen, het groot aantal losse medewerkers en deelnemende partners, én de bijhorende broodnodige financiële middelen waarvoor we jaarlijks op onze talrijke sponsors mogen rekenen, zijn we ervan overtuigd dat we dit jaar geen ‘Kasseitjes kermis’ kunnen organiseren zoals een ‘Kasseitjes kermis’ er een hoort te zijn.

We hebben dan ook beslist om onze jubileumeditie een jaartje uit te stellen en er, samen met u, een écht bijzondere editie van te maken in 2021! Als bestuur gaan we hier uiteraard met heel veel goesting tegenaan!

Namens het voltallig bestuur van Wijkcomité ’t Kasseitje,

Joris Van De Walle

Voorzitter